Diskuze
Tvrzení WHO o uzeninách jen šíří paniku, říká odbornice Jana Dostálová
Děkujeme za pochopení.
Zcela určitě jsou nejzdravější uzeniny od Babiše, sám to říkal v TV před volbami. Ale na druhou stranu nás zase otravuje svými kecy...
Kdo negriluje není IN.Právě takto upravená masa zaznamenávají obrovský boom.Pálící se tuk např.z krkovičky krásně vstupuje do grilované pochoutky.
J. Zeman 421
Dneska se ještě dělají uzeniny? Nejsou to pouze kapitalistické náhražky?
David.Burdych
No, já myslím, že skutečnost, že občasné ČR mají statisticky nejvyšší výskyt kolorektálního karciomu (neboli rakoviny tlustého střeva a konečníku) na světě hovoří sama za sebe. A souvislost mezi uzením a kolorektálním karcinomem je známa už opravdu několik desetiletí. Tak asi moc zdravého rozumu jako Češi nepoužíváme...
A statisticky jsou nejzdavější Křováci. Ačkoli se živí masem, opáleným na ohništi, podle statistiky ani jeden není evidován s rakovinou tlustého střeva. Někteří Češi mozek používají, jiní ho nepoužívají, protože jim chybí. Statistiko!
S. Vor
WHO...is good music group :-)
Expert Mrs.Dostálová...its such a " Baba O' Riley " :-)))
Co takhle vybidnout WHO ke zdravemu selskemu rozumu? Anebo ji svym prohlasenim (pomoci) diskreditovat?
Vyplody te organizace jsou stejneho druhu, jako ty ekoteroristicke zelenych poplachovych skupin.
Ohledne toho vybizeni lidu k uzivani zdraveho rozumu - kdyz ho tito ve sve vetsine nepouzivaji v jinych oblastech svych zivotu, napriklad v tom pomylenem ekosilenstvi, je az usmevne je vybizet k pouzivani neceho, co evidentne nemaji.
nejen Zeman ale mnoho občanů všech národností chce vstoupit na prkna která znamenají slávu apokud nejsou herci využívají jiné obory ke svému prosazení.A tak po celá staletí nám prorokují nebo objevují všelijací vědci ale i pavědci či blbci všelijaká jimi vydumaná "vědecká " poznání. A tak jsme se kdysi poučili o škodlivosti másla ale i olejů , v jednu dobu i jablka byla škodlivvvvá nebo to že banáby nmají žádnozu výživnou hodnotu.Když bylo hodně bůčku tak nebyl tak škodlivý a tak dnes máme červené maso.Rád čtu při tom jak si pochutnávám na škodlivinách ty hrůzostrašná zdělení.