Diskuze
Veganství a ekologie jdou ruku v ruce. Zhruba pět procent Čechů preferuje bezmasou stravu
Bezmasou stravu preferuje pět procent Čechů, další čtyři procenta jedí maso pouze příležitostně. Alternativním způsobům stravování jsou nejvíce otevření v Česku i ve světě mladí lidé, stravu s vyloučením masa mezi Čechy od 18 do 34 let preferuje deset procent. Mnoho lidí spojuje veganství s ekologií a zodpovědným přístupem k planetě. Vyplývá to z průzkumu agentury Ipsos, jehož výsledky dnes představila Asociace společenské odpovědnosti (A-CSR).
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
R. Bican
21. 4. 2019 19:45
Jdu ještě dále - zkouším využít pro svoji výživu jednotlivé prvky, jako to dělají některé bakterie. Zatím však neúspěšně... Snad se časem objeví pozitivní výsledky...
0
0
možnosti
J. Nový
21. 4. 2019 19:03
Je to fajn, když se každý může stravovat podle svých chutí, představ a přesvědčení. A bude moc fajn, když to ttak bude i nadále a nějaké skupiny lidí nenapadne přesvědčovat ty druhé, aby se stravovali jinak.
0
0
možnosti
M. Mikulec
21. 4. 2019 15:14
Jenomže bez CO2 jim ta zelená biomasa na ilustračním fotu nevyroste. Bylo by zajímavé zkoumat, jestli jim nevadí zelenina z Maroka, Itálie a Španělska, kvůli enormní uhlíkové stopě.
0
0
možnosti